Πρόσκληση Δ.Σ. ΔΕΥΑ Σερρών Πέμπτη 04-05-2023

Κύριοι, έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 και του άρθρου 6 παρ. 4 του Ν.1069/80 "περί κινήτρων για την ίδρυση επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης" και τις αντίστοιχες διατάξεις του άρθρου 4 του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας και διαχείρισης της Δ.Ε.Υ.Α.Σ., να σας προσκαλέσουμε την 04-05-2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση  με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση υποβολής προσφορών για ορισμό ορκωτών ελεγκτών για τον διαχειριστικό έλεγχο των ετών 2022 & 2023
  2. Εξουσιοδότηση Προέδρου για έκδοση εγγυητικής επιστολής από την Τράπεζα Πειραιώς για το έργο με τίτλο “Μετατόπιση Καταθλιπτικών  και μεταφορικών αγωγών ύδρευσης Δ.Ε.Υ.Α.Σ. πέριξ χειμάρρου Αγ. Αναργύρων
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού
  4. Έγκριση  πρακτικών της επιτροπής του προγράμματος ειδικού τιμολογίου κοινωνικά ευπαθών ομάδων δημοτών Δήμου Σερρών
  5. Αντιλογισμοί λογαριασμών πελατών για ποσά κάτω των 200 €
  6. Αναμόρφωση λογαριασμών δημοτών μετά από σχετική αίτηση για ποσά άνω των 200 €
  7. Αναμόρφωση λογαριασμών δημοτών μετά από σχετική αίτηση για διαγραφή των τόκων και προσαυξήσεων με την προϋπόθεση της ολοσχερούς καταβολής των οφειλών
  8. Αίτημα της εταιρείας Optiland σχετικά με την τοποθέτηση κεραιών στον υδατόπυργο Τ.Κ. Σκουτάρεως

1. Μελέτη «Προμήθεια υλικών ΥΔΡ-ΑΠΧ για ανάγκες λειτουργίας τμημάτων ΔΕΥΑΣ»

Γ.ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ- ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Κ.Λ.Π.

1. Έγκριση παραλαβής μελέτης «Περιβαλλοντικές μελέτες για υδραυλικά έργα, στη ΔΕΥΑ Σερρών», με ανάδοχο την ένωση οικονομικών φορέων «ΕΡΑΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ-ΜΠΑΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Νικολάου, Περιβαλλοντολόγος
  2. Παράταση της 1ης τμηματικής προθεσμίας του έργου «Αντικατάσταση μεταφορικών αγωγών εξωτερικών υδραγωγείων Ξηροτόπου και Ελαιώνα, καθώς και κατασκευή νέας Δεξαμενής νερού στον Ελαιώνα, Δήμου Σερρών
  3. Έγκριση συνολικής παράτασης του έργου «Κατασκευή νέου τμήματος καταθλιπτικού αγωγού στη διαδρομή πηγές Αγ. Ιωάννη – Α/Σ Αγ. Γεωργίου
  4. Έγκριση παράτασης για την εκτέλεση  του έργου: «Αποχετευτικά δίκτυα με την μέθοδο των δικτύων κενού Τ.Κ. Κάτω Καμήλας Σερρών