Πρόσκληση Δ.Σ. ΔΕΥΑ Σερρών Τετάρτη 09-06-2021

Κύριοι, έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 και του άρθρου 6 παρ. 4 του Ν.1069/80 "περί κινήτρων για την ίδρυση επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης" και τις αντίστοιχες διατάξεις του άρθρου 4 του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας και διαχείρισης της Δ.Ε.Υ.Α.Σ., να σας προσκαλέσουμε την 09-06-2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 σε έκτακτη   συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Σ, με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση υποβολής πρότασης του έργου με τίτλο “Κατασκευή αγωγού ακαθάρτων στον δρόμο  Σερρών – Χρυσοπηγής, β’ φάση”

1. Έγκριση  της υπ’ αριθμ. 16/2021  μελέτης της Τ.Υ. με τίτλο «Κατασκευή αγωγού ακαθάρτων στον δρόμο  Σερρών – Χρυσοπηγής, β’ φάση» , όπως και των τευχών δημοπράτησης