Πρόσκληση Δ.Σ. ΔΕΥΑ Σερρών Τετάρτη 12-5-2021

Κύριοι, έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 και του άρθρου 6 παρ. 4 του Ν.1069/80 "περί κινήτρων για την ίδρυση επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης" και τις αντίστοιχες διατάξεις του άρθρου 4 του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας και διαχείρισης της Δ.Ε.Υ.Α.Σ., να σας προσκαλέσουμε την 12-05-2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 σε έκτακτη   συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Σ, με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση υποβολής πρότασης του έργου με τίτλο “Έργα κατασκευή ύδρευσης εξωτερικών δικτύων με απαραίτητα συνοδά έργα ΔΕΥΑ Σερρών”
  2. Πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ δίμηνης διάρκειας για κάλυψη εποχικών παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών

1. Έγκριση  της υπ’ αριθμ. 11/2021  μελέτης της Τ.Υ. με τίτλο «Βελτιώσεις Δικτύων Ύδρευσης Τ.Κ. του νέου διευρυμένου Δήμου Σερρών», καθώς και των τευχών δημοπράτησης
  2. Έγκριση  της υπ’ αριθμ. 14/2021 μελέτης της Τ.Υ. με τίτλο «Κατασκευή νέου τμήματος αγωγού, στη διαδρομή πηγές Μπατανίων – Δεξαμενή Φέλη», καθώς και των τευχών δημοπράτησης